Cerrado klarade eldprovet

Cerrado

Ja då har Cerrado fått bekänna färg. I helgen fick han ta sig an lite större uppgifter när vi åkte till Grevagården för tävlingar fredag till söndag.  Han fick gå 1:30 på fredagen, 1:40 på lördagen och 1:45 på söndagen. Och han gjorde det med bravur. Nolla och placerad i 1:30, sen kändes han lite matt på lördagen och fick två petnedslag i 1:40 men han var tillbaka i vanlig form på söndagen och blev 3:e placerad i Grevagården Grand Prix, som alltså gick i 1:45. Han var nolla i grunden och sen även nolla i winning round och kändes jättefin.

Det var väldigt kul. Och jag ska försöka komma ihåg att njuta lite av framgångarna. Det är så lätt att man bara kör på, och inte bryr sig lika mycket om framgångar som när det går dåligt. Det är lite som jag är, och jag ska försöka ändra på det.

Nåväl. Han klarade eldprovet och ska nu få gå 7-stars tour som startar i Hammarö vecka 19. Dessförinnan blir det Sundbyholm, som är nästa helg. Då ska alla hästar med är det tänkt. Rebeka ska tävlingsdebutera 1:00 m och 1:10. Saskia ska tillbaka via 1:20, 1:20 och 1:25 och Cerrado ska gå de stora klasserna.

Gillar den tävlingsbanan väldigt mycket och håller tummarna för fint väder.

I övrigt så fyllde ett av våra barn, Sannas dotter Izabella, 8 år i lördags och firade sin födelsedag med tårta och paket på Grevagården. Hon fick en airboard och var ruskigt nöjd och körde runt med den under hela söndagen bland lastbilar, hästar och hundar. Det var kul att se.

Iza

I övrigt väntar vi med spänning på slutbesked från Botkyrka kommun. Vi är fortfarande med slutfasen vad gäller området kring Hågelby Parken och vi håller verkligen tummarna. Det är sagt att det ska komma beslut innan april är över, vi får väl se. Jag kan inte ens försöka beskriva hur det skulle kännas med en egen bas, äntligen. En bas som dessutom kan bli något riktigt, riktigt bra.

Jag håller er uppdaterade!

 

/PW

En kommentar

Lämna en kommentar
  • Hej!

    Nyfiken för hur det går med Laban, hörde sist att han var såld. Kan man hitta den nya ägaren på nåt sätt och se filmer? Tänker via instagram eller youtube!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>