Intensiv helg

Minst sagt. Vi har tittat på gård, varit på brorsans 40-års fest och tävlat i Södertälje.

Vi kan börja med det sistnämnda- Cerrado fick gå pay and jump idag för att känna lite vart vi står någonstans i träningen inför säsongen. Han gick en 1:30 och en 1:40 och var nolla i båda. Han kändes helt ok. Jag rider honom på ett hackamore, mest eftersom han hade ett sår i munnen som inte ville ge med sig men det fungerar faktiskt ganska bra. Få se om vi fortsätter på det.

Ni kan se 1:40 rundan här:

Gården vi tittade på var väldigt fin. Välskött. Mysig. Ordning och reda. Men. Väldigt liten. Lite drygt 1 hektar mark och då är det svårt att få till en verksamhet. Men vi får se. Vi ska fundera lite. Samtidigt ska anbuden på Löttinge Gård i Täby vara inne på onsdag, där är vi med och lägger bud. 24 boxar, isolerat ridhus och stort bostadshus med ENORMT renoveringsbehov. 5 hektar mark. Och så väntar vi fortfarande på Hågelby. Markanvisningstävlingen där vi har lämnat in ett förslag och vi vet egentligen inte så mycket mer än att vi tydligen är med i diskussionerna ända in i slutet.

Ingen kan anklaga oss för att vi inte gör vårt yttersta för att hitta ställe i alla fall.

Brorsans 40 års fest var jättetrevlig. Väldigt generöst anordnat, med Bondtema. De hade till och med hyrt in en croupier och black jack bord. Det var skitkul. Live band som spelade och full fart på dansgolvet.

FullSizeRender

Sambon/fästmön vann den här gången. Hon är således tröttast idag. Kollar melodifestivalen från igår och käkar Mc Donalds. Precis som det ska vara en söndag.

Besiktning av ny häst i morgon. 14:00. Håll tummarna.

/PW

 

2 kommentarer

Lämna en kommentar
 • Såg väldigt trevligt ut, lika vällotsat som vanligt och trevlig häst!
  Hoppas det löser sig med gård på bästa sätt!

  • Hej Sofie.
   Och tack! Det är en trevlig häst och det ska bli roligt att se hur långt han kan gå.
   /PW

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>