Niklas Strömstedt

strömstedt

 

Vi var och såg Niklas Strömstedt på Hamburger Börs igår, en julklapp från sambons föräldrar. Det var väldigt väldigt bra. Jag kan rekommendera det varmt. Han är personlig och bjuder på sig själv och driver en del med familjeförhållandena och så har han ju en enorm repetoar.  Ett tips dock- skippa maten och köp bara biljetter till showen. Det är jävligt dyrt och inte på långa vägar värt det. Men det är förstås min högst subjektiva bedömning.

Laddar för 40 års fest ikväll. Brorsan har sin fest och jag ska vara toastmaster. Det är Bond-tema. Jag ska försöka ta så mycket bilder jag kan- och bildbomba lite i morgon. Då blir det ju dessutom tävling i Södertälje- så det kommer förhoppningsvis film från rundan med Cerrado.

Måndag är det veterinärbesiktning av 4 åringen, så om den går igenom så kommer det en del bilder på nya familjemedlemmen framöver. (Så här mycket har det inte hänt på bloggen sedan den startade!)

På agendan idag: visning av hästgård i Södertälje.

 

Bis später.

 

/PW

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>