Roliga veckor

Just nu är det lite spännande veckor vi har framför oss. Eventuellt en ny häst på gång in, ser väldigt fin ut- nu hänger det på besiktning och röntgen. Ska försöka hinna med det i nästa vecka. Dessutom ska vi titta på en gård på lördag som ser ut att passa oss. Också spännande. Vi har letat i snart 5 år men ännu inte hittat något som har passat både vad gäller våra krav samt vår plånbok. Det är en svår kombo i Stockholm. Tyvärr.

Brorsan Marcus har fyllt 40, så det blir stor fest på lördag med James Bond tema- också kul. Sen ska vi iväg till Saalbach-Hinterglem i Österrike i vecka 8 och åka skidor när Sannas föräldrar generöst bjuder in hela familjen till en veckas gemensam semester. Det ska bli väldigt väldigt skönt. Alperna är något av det häftigaste som finns, vi kommer köra bil ner och att sitta i bilen när bergen börjar torna upp sig kring de där slingriga vägarna är minst sagt coolt. Bastian och Izabella, som båda fyller 8 år i år, är båda jätteduktiga på skidor och kommer få gå i skidskola på förmiddagarna för att bli ännu bättre och lille Ben, 2,5 år, ska få prova på skidor för första gången. Kan bli hur kul som helst.

Saalbach-Hinterglemm2

Hästmässigt vankas det Pay and Jump i Södertälje på söndag. Cerrado ska få gå där. Första tävlingen blir sen Strömsholm i februari följt av Borås i mars. Tanken är att Cerrado ska få gå 7-stars touren hela våren. Rebecca ska med och lära i unghästklasser och Saskia ska igång långsamt för att inte stressa upp i klasserna.

Så ser det ut. Bara roligt framöver!

/PW

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>