Säsongsdebut

Jaha. då var första officiella tävlingen avklarad. Cerrado fick få en 1:30 på Strömsholm igår, och gjorde det bra. Nolla och 3:a i klassen. Tanken var att filma rundan men tydligen fick iPaden spel när det var så kallt, så det gick inte att trycka igång inspelningen. Vad ni får nu är sista halvan av rundan, den på tid, som vi lyckades rädda via mobiltelefon, (tack Eva!)

Nu väntar en veckas intensiv träning med honom och sen drar vi till Österrike på fredag och då får han ta det lite lugnare under 10 dagar.

Nästa tävling är Borås, som pågår en hel vecka i mars. Då ska han få gå lite större klasser är det tänkt.

Saskia har faktiskt ridits igång hos brorsan Marcus. Jag kände att jag ville bryta alla förutsättningar, byta ryttare och framförallt byta underlag för att ge henne en chans att komma tillbaka på bästa sätt. Hon har varit hos honom en  månad och gör väldigt bra ifrån sig. Jag var där och skodde henne i fredags och passade samtidigt på att rida lite, och hon kändes väldigt fin. Eloge till brorsan. Få se hur länge hon stannar, han kommer hoppa igång henne och jag ska se om jag kan be nån filma så ni får se.

Rebecca rids igång nu, efter lång vintervila. Hon gjorde ganska många starter som 4 åring och har fått vila länge för att landa i allt och ladda inför säsongen som 5-åring. Film kommer!

Ja, det var lite uppdatering. Återkommer med filmer på Saskia och Rebecca.

/PW

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>