Yes!

image

Där satt den! Det blev vinst idag i Borås. Cerrado var verkligen med på noterna och kändes jättefin. Det var kval måndag och tisdag och det var liksom stolpe ut båda dagarna. Ett skitnedslag i går i en A:0 och i måndagens kval kom vi mindre bra in i en kombination i omhoppningen så vi rev hela insprånget, samtidigt som jag fick styra undan för B-hindret så det blev mycket fel..

Jag var alltså utanför finalen fram till igårkväll  vid 22-tiden då sekreteriatet ringde och sa att jag var med. Bara att ladda om, och så gick vi in och vann hela skiten idag…

Måste säga att tävlingarna i Borås är helt fantastiskt väl genomförda. Arrangörerna hade vädret emot sig den här gången (slask-snö-regn) men det är ordning och reda och VÄLDIGT trevligt. Man känner sig otroligt välkommen.

Vi hade lyckats att köra ifrån Bens barnvagn när vi åkte hemifrån och när vi nämnde det på tävlingsplatsen så tog det typ två timmar sen hade de fixat fram en lånevagn till oss! Helt otroligt och man blir nästan förvånad att det finns så vänliga människor.

Nu sitter vi i lastbilen på väg hem. Mycket nöjda. Nu ska Cerrado få vila lite och så är nästa tävling i april på Grevagården. Då ska Saskia med också och få hoppa lite lägre klasser.

Njuter nu ett tag till, innan man är tillbaka i vardagen igen.

 

/PW

 

 

2 kommentarer

Lämna en kommentar

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>